Orkaitėje keptų burokėlių užkandis Nuplautus burokėlius suvyniokite į foliją ir dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 30 min. arba kol burokėliai taps minkšti. Į lėkštes dėkite po saujelę gražgarsčių, ant jų – plonai pjaustytus burokėlius. Į salotų lėkštę sutrupinkite ožkų pieno…
Lašiša su traškiomis sėklomis Lašišos filė padalinkite į dvi porcijas, vos vos pasūdykite, pagardinkite pipirais. Lašišos gabalėlius oda žemyn dėkite į skardą, gabalėlių viršų ištepkite agavų sirupu. Ant…
Makaronų apkepas Išvirkite makaronus (pasistenkite, kad liktų dar kietoki). Atskirame puode 5 minutes pavirkite šaldytas daržoves ir nupilkite vandenį. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepinkite miltus ir…
Lakštiniai su krevetėmis Išlukštenkite krevetes ir sudėkite į nedidelį puodą su rapsų aliejumi. Į tą patį puodą sudėkite susmulkintą česnaką, pagardinkite prieskoniais ir išspauskite dviejų citrinų sultis. Palikite šaldytuve marinuotis 1 valandą. Po valandos sudėkite krevetes į keptuvę ir kartu su pomidorais pakepkite…