Avinžirnių troškinys su septyniais prieskoniais Avinžirnius pamirkykite pernakt ir išvirkite pagal nuorodas ant pakuotės (galite naudoti ir konservuotus avinžirnius). Didelėje ketaus keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną apie 5-6 minutes. Suberkite visus prieskonius ir gerai išmaišykite. Kai prieskoniai susimaišys su svogūnais, sukrėskite…
Lęšių ir daržovių troškinys Troškintuve su kokosų aliejumi apkepinkite smulkiai sukapotą svogūną su prieskoniais (kuminu, imbieru, muskatu). Suberkite kubeliais supjaustytą moliūgą ir morką, pakepinkite 4-6 minutes. Suberkite lęšius,…
Marinara padažas Konservuotus pomidorus sukrėskite į dubenį ir pasmulkinkite trindami rankomis arba šakute (elektrinio trintuvo nenaudokite, nes padaže turi jaustis pomidorų gabaliukai). Į didelę ir gilią…
Makaronai su keptų paprikų padažu Orkaitę įkaitinkite iki 260 laipsnių. Į skardą dėkite paprikas ir leiskite joms apskrusti orkaitėje apie 25-30 minučių. po to jas išimkite, dėkite į dubenį ir uždenkite folija, kad jos dar pašustų – bus lengviau nulupti paprikos odeles. Taip pat išimkite…