Žuvienė su lašiša Puode ištirpinkite sviestą ir jame apkepinkite smulkiai sukapotą svogūną bei pusžiedžiais supjaustytą porą. Po keleto minučių ten pat suberkite smulkiai sukapotą česnako skiltelę. Berkite kubeliais supjaustytas bulves bei morkas, supilkite sultinį ir leiskite užvirti. Virkite apie 10-15 min., sudėkite gabalėliais…
Austrės a la Rockefeller Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Česnakus, špinatus, svogūnų laiškus sutrinkite elektriniu smulkintuvu. Minkštą kambario temperatūros sviestą sumaišykite su maltais džiūvėsėliais, pankolio sėklomis ir aitriuoju…
Lotaringijos pyragas Miltus, kubeliais supjaustytą sviestą, kiaušinio trynį ir 2 valgomuosius šaukštus vandens trinkite pirštais, kol jie virs trupiniais. Suformuokite iš jų tešlos rutulį ir dėkite…
Aromatingi morkų pyragaičiai Virtas morkas sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su pienu, aliejumi ir vanilės esencija. Nedideliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus ir suberkite į tarkuotas morkas. Kepimo indelius pertepkite aliejumi. Tešlą sukrėskite į indelius ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 min.…