Apsipirkite saugiai. Mažiausi srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Taip pat visomis darbo valandomis sekmadieniais. Daugiau

Avinžirnių troškinys su septyniais prieskoniais

  1. Avinžirnius pamirkykite pernakt ir išvirkite pagal nuorodas ant pakuotės (galite naudoti ir konservuotus avinžirnius).
  2. Didelėje ketaus keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną apie 5-6 minutes.
  3. Suberkite visus prieskonius ir gerai išmaišykite. Kai prieskoniai susimaišys su svogūnais, sukrėskite pomidorų pastą.
  4. Suberkite avinžirnius ir sudėkite smulkiai sukapotas česnako skilteles, įpilkite balzaminio acto ir sukrėskite konservuotus pomidorus. Viską gerai sumaišykite ir supilkite kokosų pieną. Leiskite troškiniui užvirti, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 10-15 minučių, kol sutirštės, o visi skoniai tarpusavyje susimaišys.
  5. Patiekite su pasmulkintais svogūnų laiškais ir aitriąją paprika.