Apelsininis pyragas su rozmarinais Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki 160 laipsnių. Minkštą kambario temperatūros sviestą plakite su cukrumi iki purios masės. Po vieną įmuškite ir gerai išmaišykite kiaušinius. Suberkite miltus, pasmulkintus rozmarinus, supilkite sultis bei pieną ir gerai išmaišykite. Tešlą supilkite į apvalią kepimo…
Apsnigti sausainėliai Labai gerai sumaišykite minkštą kambario temperatūros sviestą su cukrumi. Įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno – gerai suplakite. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir kepimo…
Burokėlių humusas Burokėlius, nuvarvintus avinžirnius, graikinius riešutus, česnako skiltelę ir kuminus susmulkinkite elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės. Įmaišykite citrinos sultis, aliejų. Paskaninkite druska ir pipirais pagal…
Sūrio rutuliukai Abiejų rūšių sūrius gerai sumaišykite kartu su druska ir pipirais. Sėklas paskrudinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus, ir suberkite į plačią lėkštę. Sumaišykite su džiovintais rozmarinais. Naudodami du šaukštus, iš sūrio masės formuokitenedidelius rutuliukus. Juos dėkite į lėkštę su sėklomis…