Įmeskit vynuogių į šaldiklį – padėkosit sau vėliau: netikėti ir skanūs vynuogių panaudojimo būdai Šviežių, gaiviai saldžių vynuogių kekė dubenyje ant virtuvės stalo – kasdienis vaizdas daugelyje namų. Galima manyti, kad apie jas žinome viską – vynuogės lydi žmoniją tūkstančius metų. Jos be galo mėgstamos ir Lietuvoje, be jų lietuviai neįsivaizduoja vaišių stalo ar…
3 receptai, kai pritrūksta idėjų: produktams sutaupysite „Iki“, o paruošite greitai ir skaniai Nors pavasaris elgiasi aikštingai, kiemuose kepsninės rūkti nesustoja, o į kasdienį meniu norisi įtraukti kuo daugiau vasaros skonių. Daugelis ieško įdomesnių receptų ir leidžiasi…
Savam kieme – lyg restorane: 3 nebrangios, bet gurmaniškos idėjos, ką paruošti su tiesiog burnoje tirpstančia antiena
Šaltibarščiai Pirmiausiai susitarkuoju burokėlius per burokinę tarką, juos šiek tiek pamarinuoju su druska, cukrumi ir actu 9%, tada supilu kefyrą, supjaustau kiaušinius, agurkus, visus žalumynus,…
Šaltibarščiai su keptu kiaušiniu Paruošk daržoves: burokėlius sutarkuok ar supjaustyk, agurkus – smulkiais šiaudeliais ar kubeliais. Supjaustyk kiaušinius – kubeliais ar griežinėliais. Į dubenį dėk visus ingredientus: burokėlius, agurkus, kiaušinius, krapus, svogūnų laiškus, šaukštą ar du grietinės.