Šaltibarščiai kitaip :) Pirmiausia burokėlius išsivirti, jeigu natūraliai užauginti pas jūsų. Bet jeigu pirkti iš parduotuvės, jau virti ir supakuoti, tuomet nuplaukite po šaltu vandeniu ir tik tada pradėkite gaminti šios nuostabios vasaros atgaivos. Pirmiausia - burokėlius supjaustyti kubeliais arba juostelėmis, arba sutarkuokite…
Ružavieji šaltibarščiai Išsiverdame kiaušinius. Susipjaustome agurkus, krapus, svogūnų laiškus, kiaušinius dedame į dubenį. Sudedami burokėlius, supilame kefyrą, dedame druską, cukrų, pipirus ir actą. Viską gerai išmaišyti.…
Šaltibarščių kokteilis Pilame kefyrą, dedame marinuotus burokėlius, pjaustome agurką, krapus, svogūnų laiškus po to dedame druską, citrinpipirius, pilame šiek tiek mineralinio pagal norimą tirštumą. Patiekiame taurėse…
Patys skaniausi Šaltibarščiai Paruošk burokėlius: Jei naudoji šviežius – išvirk, atvėsink ir nulupk. Sutarkuok smulkiai arba supjaustyk plonomis juostelėmis. Supjaustyk daržoves: Agurkus supjaustyk mažais kubeliais arba sutarkuok. Smulkiai supjaustyk svogūnų laiškus ir krapus. Sumaišyk: Į dubenį sudėk burokėlius, agurkus, svogūnus ir krapus. Užpilk…