Šaltibarščių kokteilis Pilame kefyrą, dedame marinuotus burokėlius, pjaustome agurką, krapus, svogūnų laiškus po to dedame druską, citrinpipirius, pilame šiek tiek mineralinio pagal norimą tirštumą. Patiekiame taurėse , puošiame citrinos griežinėliu
Patys skaniausi Šaltibarščiai Paruošk burokėlius: Jei naudoji šviežius – išvirk, atvėsink ir nulupk. Sutarkuok smulkiai arba supjaustyk plonomis juostelėmis. Supjaustyk daržoves: Agurkus supjaustyk mažais kubeliais arba sutarkuok.…
Šaltibarščių manija Iš pradžių išverdu kiaušinius, kol verda kiaušiniai, į dubenį dedu burokėlius, krapus, keptus svogūnus ir slaptą prieskonį (žalią kiaušinį). Tada supjaustau išvirtus kiaušinius ir…
Šaltibarščiai with a twist Svogūnų laiškus, krapus bei agurkėlius smulkiai supjaustyti, užpilti visu indeliu burokėlių. Sumaišyti su keryfu. Pabaigoje pagardinti marinuotų agurkėlių skysčiu bei druska pagal skonį.