” Raudona sriuba” Viską supjaustome ir sudedama į puoda. Pagrindas skonio yra pjaustyti burokėliai iš maišelio, kurių randu tik IKI parduotuvėje ir daug kiaušinių stambiai pjaustytų. Skanaus
Šaltibarščiai Agurką sutarkuoti, smulkiai supjaustyti svogūnų laiškus ir krapus.Kiaušinius išvirti ir supjaustyti norimo dydžio. Į puodą dedame sutarkuotą agurką, burokėlius, svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius. Pilame…
Greita ir pigu, o valgys visi: sūriu užkepti kiaulienos kepsniai ant grilio su itin pavasarišku garnyru
Lietuviškai Meilės dienai – beprotiškai populiarus ir nebrangus vištienos su makaronais receptas: kodėl jis siejamas su meile?
Veganiški šaltibarščiai Sutarkuoti virtus burokėlius arba pjaustyti plonais griežinėliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Susmulkinti krapus ir svogūnų laiškus. Sumaišyti augalinį kefyrą arba jogurtą su trupučiu vandens…
Po dienos darbų atsigaivini skubu! Kefyrą supilame į indą. Suberiame konservuotus burokėlius. Šviežią agurką pjauname pusiau. Pusę tarkuojame o pusę pjaustome plonais kubeliais. Mažus raugintus agurkėlius sutarkuojame plonai. Svogūnų laiškus ir krapus supjaustome. Viską išmaišome. Kiaušinį pjauname pusiau ir gardiname šaltibarščius! Skanaus!