„Vasara lekštėje” 1. Sumaišyk kefyrą su jogurtu, actu (arba citrinos sultimis), medumi, druska ir pipirais. 2. Įmaišyk tarkuotus arba smulkiai pjaustytus ridikėlius, agurkus, krapus ir svogūnų laiškus. 3. Gerai išmaišyk ir padėk į šaldytuvą bent 30 min., kad atvėstų ir skoniai susijungtų.…
Sotūs šaltibarščiai švarius, nuluptus, nuplautus burokėlius verdu kol bus minkšti, į tą patį burokėlių nuovirą, dedu tarkuotus burokėlius, pjaustytus agurkus, svogūnų laiškus, krapus, druskos ir citrinų…
Šaltibarščiai su charakteriu 1.Virtuvės trintuvu iki vientisos masės sutrinkite citrinos sultis, marinuotus agurkėlius, jų skystį, krienus ir garstyčias. 2. Į puodą supilkite gautą skystį, kefyrą, burokėlius, sudėkite…
Kavenski šaltekai Supilam į bliūdą burokus su visu skysčiu. Smulkiai kubikais supjaustom agurkėlius ir beriam į bliūdą. Sukapojam laiškus ir krapus ir beriam į bliūdą. Viską užpilam kefyru ir įpilam šaukštą acto macnumui. Gerai išmaišome! Dar neragaujam! 30 min. dedam į šaldytuvą,…