Tėčio šaltibarščiai Supjaustom agurkus, svogūnų laiškus, krapus, dedam druskos ir šaukštu patrinu, dedu burokėlius, kefyrą, grietinę, pieną ir išmaišau, tada dedu pjaustytus kiaušinius.
Gaivūs su riešutais Supjaustome burokėlius, agurkus kubeliais, krapus ir svogūnų laiškus, sudedame į gilų dubenį. Apkepiname kubeliais pjaustytą rūkytą tofu ir kedro riešutus, atvėsiname ir suberiame į…
Šaltibarščiai kitaip bet tobulo skonio Pirmiausiai užvirinu vandenį, suberiu tarkuotus virtus burokėlius, papjaustau svogūnų laiškų, papjaustau šiek tiek krapų, supjaustau nuluptus 5 vienetus ridikėlių, supjaustau 4 vienetus žalių nuluptų…
Išskirtiniai šaltibarščiai Sutarkuojame ingredientus (kiaušinį, agurkus ilgavaisius ir porą marinuotų agurkėlių), supjaustome krapus ir svogūnų laiškus, įdedame viską į puodą ir išmaišome su Vilkyškių kefyru. Įpilame truputėlį skysčio iš agurkėlių marinuotų ir 1/4 citrinos įspaudžiame. 1/4 supilam į blenderį kad būtų labiau…
Skonis nukels į Italiją, o išleisit mažiau nei skrydžio bilietams: „Iki“ vykstant „Italijos fiestai“ – 5 lengvi ir skanūs receptai
„Eurovizijos“ vakarui – 12-os balų verti užkandžiai su sūriu: nuo grilyje ruošto fondiu iki išpopuliarėjusių traškučių