Atėjo laikas atrasti midijas: ypač paprasti receptai Nors midijų šalimi laikoma Belgija, šiomis jūros gėrybėmis mėgaujasi visas pasaulis. Kiekvienos šalies virtuvė midijoms suteikia savitumo, todėl yra gausybė šių moliuskų paruošimo būdų, o kai kurie jų – ypač netikėti. Midijas vis labiau mėgsta ir lietuviai, tad siūlome išbandyti…
Receptai, kurie po švenčių likusius patiekalus prikels antram gyvenimui Šventės baigėsi, tačiau klausimas, ką daryti su maisto likučiais, – išlieka. Velykos, žinoma, neįsivaizduojamos be kiaušinių, o at vienas iš pagrindinių stalo akcentų – kepta…
Ruošiamės Velykoms: antienos ir kiaulienos patiekalai Artėjant Velykoms daugelis pradeda galvoti apie šventinį savo stalą. Ir nors šią šventę minėsime mažesniame šeimos rate, artimuosius nustebinti kulinariniais šedevrais stengsimės tikrai ne…
Velykoms – putpelių kiaušiniai: nauda ir grožis Kiaušinis – vienas pagrindinių artėjančių Velykų simbolių, vaizduojantis atgimimą, atbundančią gamtą bei vaisingumą. Ir nors per šią pavasario šventę tradiciškai marginame ir skanaujame vištų kiaušinius, Velykų stalą itin paįvairina į margučių krepšelį įdėti putpelių kiaušiniai. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“…