5 maisto produktai, gerinantys kraujotaką (+ receptai) Birželio 14-ąją minima Pasaulinė kraujo donorų diena kiekvienais metais primena ne tik apie kilnią misiją, bet ir priverčia pagalvoti apie savo pačių sveikatą. Visi rečiau ar dažniau atliekame įvairius kraujo tyrimus ir sužinoję, kad mums trūksta tam tikrų medžiagų, griebiamės…
Itališkas Salsa Verde padažas Petražoles, aliejų, kaparėlius, ančiuvius, actą, citrinos sultis, česnakus ir tarkuotą citrinos žievelę sudėkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Jei padažas jums…
Karštos bolivinių balandų salotos Šaltame vandenyje perplaukite bolivinių balandų kruopas. Švarias kruopas suberkite į puodą, pasūdykite ir užpilkite 3 stiklinėmis vandens. Kaitinkite iki užvirimo ir pavirkite dar 5…
Braškių ir sūrio salotos Peiliu sukapokite graikinius riešutus ir maišydami apskrudinkite sausoje keptuvėje. Nuplaukite, nusausinkite ICEBERG salotą ir suplėšykite lapus į didelį dubenį. Sumaišykite su perpus perpjautomis braškėmis, pusžiedžiais supjaustytu mėlynuoju svogūnu ir pelėsinio sūrio trupiniais. Salotas apliekite alyvuogių aliejaus, aviečių acto ir balzaminio…