Burgundiška jautiena Troškintuve su sviestu pakepinkite smulkintus svogūnus ir šoninę. Išgriebkite kiaurasamčiu ir pasidėkite į šoną. Tame pat puode nustatę maksimalią kaitrą kelias minutes paskrudinkite mėsos gabaliukus. Suberkite stambokais griežinėliais pjaustytas morkas ir kepkite dar 5 min. Apskrudusią mėsą apibarstykite miltais, pakepinkite.…
Orkaitėje keptas jautienos antrekoto kepsnys Įkaitinkite orkaitę iki 210°C. Mėsoje peiliu padarykite mažas skylutes. Į jas sukaišiokite pasmulkintą česnako skiltelę. Mėsą aptepkite sviestu ir įdėkite į kepimo indą. Sudėkite…
Lašiša su traškiomis sėklomis Lašišos filė padalinkite į dvi porcijas, vos vos pasūdykite, pagardinkite pipirais. Lašišos gabalėlius oda žemyn dėkite į skardą, gabalėlių viršų ištepkite agavų sirupu. Ant…
Traškūs vištienos vėrinukai Paruoškite marinatą: mėtos lapelius susmulkinkite peiliu ir suberkite į jogurtą. Įspauskite šviežių citrinos sulčių ir viską gerai išmaišykite. Vištienos filė supjaustykite vienodo dydžio juostelėmis. Vieną pusę patepkite marinatu ir palikite 5–7 min. Kitą vištienos juostelės pusę pabarstykite sezamų sėklomis ir…