Grilyje kepti kalmarų iešmeliai Įkaitinkite kepsninę. Kalmarus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 2 cm pločio žiedais. Kalmarų žiedus verkite ant bambukinių iešmelių, išmirkytų vandenyje. Suvertus kalmarų žiedus pasūdykite, pagardinkite pipirais. Kepkite ant grotelių virš įkaitusių žarijų kiekvieną pusę maždaug po 4…
Midijos prancūziškai Midijų geldeles perplaukite šaltu vandeniu, jei yra, nugramdykite prilipusius nešvarumus, prasivėrusias, suskilusias ir pažeistas geldeles išmeskite. Dideliame puode įkaitinkite aliejų, apkepinkite jame pasmulkintus česnakus…
Daržovių traškučiai su padažu Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir išpurkškite aliejumi. Švarias ir sausas daržoves supjaustykite labai plonais griežinėliais naudodami mandoliną arba daržovių…
Imbieriniai barbekiu sparneliai Sutarkuokite imbiero šaknį. Tarkuokite virš dubens, kad išsaugotumėte visas išsiskiriančias sultis. Nukoškite jas. Dubenyje turi likti tik sultys. Įmaišykite medų. Sparnelius pasūdykite ir pagardinkite pipirais, apšlakstykite aliejumi. Kepkite virš įkaitusių žarijų apie 7 min. Tada laistykite sparnelius imbiero ir medaus…