Pieniniai aviečių ledai Avietes ištrinkite su cukrumi, supilkite pieną ir viską gerai išplakite. Gautą masę perkoškite, kad neliktų sėklyčių. Įspauskite citrinos sulčių, dar kartą išplakite ir supylę į šaldymui skirtą indą palikite šaldiklyje. Patiekite su šviežiomis avietėmis ir mėtos šakele.
Pikantiški kiaulienos šonkauliukai Sumaišykite marinato ingredientus: susmulkintą česnaką, pašildytą medų, garstyčias, apelsinų džemą, sojų ir pomidorų padažus, prieskonius. Į negilų indą sudėkite kiaulienos šonkaulius ir užpilkite marinatu.…
Graikiškas jūros gėrybių troškinys Su alyvuogių aliejumi kelias minutes pakepinkite svogūnus, česnaką, raudonėlius ir laurų lapus. Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir kartu su aštuonkojais bei krevetėmis sudėkite į…
Krevetės su saldžiosiomis paprikomis Plonomis juostelėmis supjaustykite paprikas ir susmulkinkite česnaką. Viską dėkite į įkaitintą keptuvę ir pabarstykite aitriųjų paprikų milteliais bei druska. Kepkite apie 15 minučių ant silpnos ugnies, kol paprikų juostelės suminkštės. Į keptuvę sudėkite išlukštentas krevetes (uodegėles palikite) ir padidinkite ugnį.…