Naan duonelei drungname vandenyje arba piene ištirpinkite mieles su cukrumi ir palikite pastovėti 15 min.
Sumaišykite miltus su druska. Išplakite kiaušinį, sumaišykite su jogurtu/kefyru ir sviestu.
Supilkite šlapius ingredientus į miltus, suformuokite tešlą. Jei per lipni, įberkite daugiau miltų.
Palikite tešlą kilti 1,5-2 val. uždengtą.
Formuokite 8 rutuliukus, palikite pakilti dar 20 min.
Ištempkite rankomis į apskritimus ir kepkite sausoje, gerai įkaitintoje ketaus keptuvėje.
Apvertus aptepkite tirpdytu sviestu su česnaku.
Dubenyje vištieną išmaišykite su jogurtu, česnaku, imbieru, prieskoniais ir druska.
Palikite marinuotis bent 30 min. (geriausia pernakt).
Tikka Masala padažui sausoje keptuvėje pakepinkite kumino ir kalendrų sėklas, gvazdikėlius, kardamoną, kol pakvimpa. Sutrinkite. Aliejuje su sviestu pakepinkite smulkintą svogūną. Suberkite prieskonius, pakepinkite, kol pakvimpa. Įberkite tarkuotą česnaką ir imbierą, dar pakepinkite. Supilkite konservuotus pomidorus, pomidorų pastą, troškinkite 15 min. Supilkite grietinėlę, suberkite cukrų ir pasūkite, jei reikia, įpilkite sultinio.
Apkepkite vištieną orkaitėje griliaus rėžimu arba ant griliaus keptuvės, kol apskrus.
Supjaustykite gabalėliais ir įmaišykite į padažą.
Patiekiti Su basmati ryžiais, naan duonele, jogurto padažu ir šviežiomis kalendromis.