Artėjančiam savaitgaliui – egzotiškosios anonos: ruoškite salsą, veganiškus kepsnelius, krembriulė Šviežių anonų derlius jau pasiekė parduotuvių lentynas. Anonos išsiskiria savo saldumu ir tropiniams vaisiams būdingu saldžiai gaiviu skoniu. Šį vaisių skanauti galima ne tik vieną. Jis puikiai dera ruošiant įvairius patiekalus – nuo salsų iki jūros gėrybių, veganiškų patiekalų ar…
6 patarimai, kaip pasigaminti burnoje tirpstantį mėsainį Tobulai iškeptam mėsainiui atsispirti gali nedaugelis. Tam, kad mėsainis tiesiog tirptų burnoje, svarbu ne tik kokybiški ingredientai, bet ir keli triukai, kuriais šiam, iš…
Ką pasigaminti iš veganų dievinamo tofu: nuo havajietiško dubenėlio iki suši sumuštinukų Augalinė mityba vis labiau populiarėja, o su ja ir įvairiausi augaliniu pagrindu pagaminti produktai. Vienas jų – veganų itin mėgstamas tofu. Nors tofu dažniausiai…
Netikėti bemėsiai atradimai ir paprastai pagaminami patiekalai, kurie patiks net visavalgiams Lapkritis vadinamas veganų mėnesiu – prieš artėjančias šventes vertėtų pasvarstyti apie naujus įpročius, padėsiančius atkreipti dėmesį į veganiškos mitybos naudą. Žinoma, visai nebūtina visą mėnesį valgyti tik augalinį maistą, tačiau protarpiais pasimėgauti maistingais patiekalais be mėsos ir pieno produktų. Vaida…