Aromatingi morkų pyragaičiai Virtas morkas sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su pienu, aliejumi ir vanilės esencija. Nedideliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus ir suberkite į tarkuotas morkas. Kepimo indelius pertepkite aliejumi. Tešlą sukrėskite į indelius ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 min.…
Ispaninių šalavijų sėklų pudingas Į stiklinį indelį suberkite sėklas, užpilkite pienu. Užsukite dangtelį ir gerai suplakite. Dėkite stiklainį į šaldytuvą ir palikite brinkti porai valandų arba per naktį.…
Burokėlių humusas Burokėlius, nuvarvintus avinžirnius, graikinius riešutus, česnako skiltelę ir kuminus susmulkinkite elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės. Įmaišykite citrinos sultis, aliejų. Paskaninkite druska ir pipirais pagal…
Sūrio rutuliukai Abiejų rūšių sūrius gerai sumaišykite kartu su druska ir pipirais. Sėklas paskrudinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus, ir suberkite į plačią lėkštę. Sumaišykite su džiovintais rozmarinais. Naudodami du šaukštus, iš sūrio masės formuokitenedidelius rutuliukus. Juos dėkite į lėkštę su sėklomis…