Pavasario pyragas Įdarui porus susmulkinkite žiedais ir sudėkite į dubenį. Špinatus suplėšykite ir 30 sekundžių panardinkite į verdantį vandenį, kad suminkštėtų, ir nusunkite į kiaurasamtį. Tada perkelkite juos į dubenį prie porų. Įkaitintoje keptuvėje paskrudinkite susmulkintą šoninę, sumaišykite ją su porais ir…
Japoniški sušiai Ryžius kruopščiai nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu, suberkite į puodą ir užpilkite vandens. Virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių, kol vanduo išgaruos, o…
Duonos padažas Pavirkite pieną, sviestą, svogūną, gvazdikėlius, pipirus, česnaką ir žoleles 20 min. ant silpnos ugnies. Suberkite duonos trupinius ir pavirkite dar 3–4 min. Įmaišykite grietinėlę…
Vegetariškas sumuštinis su morkomis ir razinomis Sumaišykite morką su razinomis, alyvuogių aliejumi ir actu. Pabarstykite prieskoniais ir užberkite mėtų. Ant 2–3 riekelių duonos užtepkite humuso, uždėkite morkų ir razinų mišinio ir uždenkite dar 2–3 riekelėmis duonos. Supjaustykite savo nuožiūra.