Keptų pomidorų sriuba Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Pomidorus ir visą neluptą česnako galvą dėkite į kepimo skardą, apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite 40 minutes, o išėmę iš orkaitės leiskite šiek tiek pravėsti. Česnako minkštimą išspauskite į elektrinį smulkintuvą, ten pat…
Minestrone – itališka daržovių sriuba Morkas, saliero stiebus, bulves supjaustykite kubeliais, svogūną smulkiai sukapokite. Puode įkaitinkite aliejų, jame pakepinkite svogūnus, česnakus, o po kelių minučių suberkite morkas, bulves ir…
Gorgonzolos padažas Grietinėlę kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ji šiek tiek sutirštės (apie 10 min.). Suberkite patrupintą Gorgonzolos sūrį, tarkuotą kietąjį sūrį, pasmulkintas petražoles ir druską…
Marinara padažas Konservuotus pomidorus sukrėskite į dubenį ir pasmulkinkite trindami rankomis arba šakute (elektrinio trintuvo nenaudokite, nes padaže turi jaustis pomidorų gabaliukai). Į didelę ir gilią keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir suberkite pasmulkintas česnako skilteles. Kai česnakai paskleis aromatą, supilkite pomidorus ir…