Paprasti receptai su jūriniu ešeriu: ir gardžiai vakarienei, ir Velykų stalui Įvairiausiais būdais ruošta žuvis – ne tik puikus ingredientas maistingiems pietums ar vakarienei, bet ir nuostabi šventinio stalo puošmena. Todėl artėjant Velykoms nepamirškite ne tik originaliai išmarginti kiaušinių, bet ir pasigaminti paprastai paruošiamų, tačiau burnoje tirpstančių patiekalų iš žuvies. Vaida…
Saldžioji bolivinės balandos pusė: sveikuoliški desertai Velykų stalui Itin maistingos ir naudingos bolivinės balandos sėklos dažniausiai naudojamos gaminant nesaldžius patiekalus. Galbūt nepagalvojote, tačiau šios sėklos neįtikėtinai puikiai tinkamos ir desertams. Kviečiame atrasti…
Kinų Naujieji metai: tradicijos ir 3 šventiniai receptai Pirmoji vasario diena – itin svarbi Azijoje. Tądien, pagal kinų Mėnulio kalendorių, Kinijoje, Korėjoje, Tibete, Vietname ir kitose Azijos šalyse švenčiami Naujieji metai. Kaip…
Kruasano dienos proga: netikėti faktai apie šį skanėstą ir 3 užkeptų kruasanų receptai Nuo prancūziškų pusryčių neatsiejami kruasanai net viduržiemį padeda sukurti jaukią ir romantišką nuotaiką. Burnoje tirpstantis sviestinis ragelis taip išpopuliarėjo visame pasaulyje, kad sausio 30-ąją net švenčiama tarptautinė kruasano diena. Nors kepinys turi senas tradicijas, pirmieji kruasanai skoniu visai nepriminė tokių,…