Pasiruoškite meksikietiško maisto: gaminkite fajitas, kesadilijas ir takus  Vasaros orai skatina ieškoti gaivių, greitai paruošiamų ir lengvų valgių. Dažnai to įkvėpimu tampa užsienio šalių virtuvės. Viena iš jų – Meksika. Šios šalies patiekalai jau spėjo užkariauti lietuvių širdis, todėl jie dažnai gaminami ir namuose, o ypač, kai aplanko…
Prancūziška klasika – kišas: išbandykite 3 receptus su lašiša Vasarą dažnai dairomasi lengvesnio maisto ir pirmenybė teikiama daržovėms ar žuviai. Juolab kad įvairiai paruošta žuvis, o ypač lašiša, gali būti tikras delikatesas. Žuvis…
6 patarimai, kaip pasigaminti burnoje tirpstantį mėsainį Tobulai iškeptam mėsainiui atsispirti gali nedaugelis. Tam, kad mėsainis tiesiog tirptų burnoje, svarbu ne tik kokybiški ingredientai, bet ir keli triukai, kuriais šiam, iš…
Šaltibarščiai kitaip: derinkite su sūriais, gardinkite krienais, garstyčiomis ir aitriaisiais pipirais Turbūt nė nereikia sakyti, kad šaltibarščiai – vienas populiariausių vasaros patiekalų Lietuvoje. Ir nors tradicinius šaltibarščius kiekvienas galėtumėte pagaminti užsimerkę – verta pabandyti šiam patiekalui suteikti naujų skonių: paskaninti sūriu. O jeigu mėgstate pikantiškiau – įdėkite šaukštelį krienų ar garstyčių.…