Ispaninių šalavijų sėklų pudingas Į stiklinį indelį suberkite sėklas, užpilkite pienu. Užsukite dangtelį ir gerai suplakite. Dėkite stiklainį į šaldytuvą ir palikite brinkti porai valandų arba per naktį. Prieš valgydami pudingą išmaišykite su vanilės ekstraktu, pagardinkite kokosų kubeliais, uogomis ir skanaukite. Pudingą galima pagardinti…
Burokėlių humusas Burokėlius, nuvarvintus avinžirnius, graikinius riešutus, česnako skiltelę ir kuminus susmulkinkite elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės. Įmaišykite citrinos sultis, aliejų. Paskaninkite druska ir pipirais pagal…
Raudonųjų kopūstų ir greipfrutų salotos Nupjaukite greipfrutų odą iki pat minkštimo. Išpjaukite vaisiaus skilteles be odelės. Pjaukite virš dubenio, kad į jį suvarvėtų išsiskiriančios sultys. Kedrinių pinijų riešutus paskrudinkite.…
Itališkas omletas su smidrais Nupjaukite kietąją smidrų dalį ir surišę į tvarkingą ryšulėlį pavirkite 15 minučių aukštame siaurame puode su pasūdytu vandeniu. Išvirusius smidrus nusausinkite ir perpjaukite pusiau. Keptuvėje išlydykite sviestą, įberkite prieskonių ir pakepinkite smidrus. Atskirame inde išplakite kiaušinius, sumaišykite su tarkuotu parmezanu…