Apsnigti sausainėliai Labai gerai sumaišykite minkštą kambario temperatūros sviestą su cukrumi. Įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno – gerai suplakite. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius – suberkite į šokoladinę masę. Įmaišykite ištirpintą šokoladą – gerai sumaišykite. Tešlą dėkite valandai į…
Šokoladiniai putėsiai Šokoladą ištirpinkite dubenyje virš verdančio vandens.Neleiskite dubeniui liestis su vandeniu. Maišykite, kol šokoladas visiškai ištirps. Leiskite jam atvėsti. Kiaušinius su cukrumi plakite elektriniu plaktuvu…
Burokėlių humusas Burokėlius, nuvarvintus avinžirnius, graikinius riešutus, česnako skiltelę ir kuminus susmulkinkite elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės. Įmaišykite citrinos sultis, aliejų. Paskaninkite druska ir pipirais pagal…
Sūrio rutuliukai Abiejų rūšių sūrius gerai sumaišykite kartu su druska ir pipirais. Sėklas paskrudinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus, ir suberkite į plačią lėkštę. Sumaišykite su džiovintais rozmarinais. Naudodami du šaukštus, iš sūrio masės formuokitenedidelius rutuliukus. Juos dėkite į lėkštę su sėklomis…