Morkų sriuba Įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkintą svogūną. Supjaustykite morkas ir nuolat maišydami kepinkite 5–7 minutes. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Įtarkuokite šiek tiek apelsino žievelės ir sumažinę karštį troškinkite apie 20 minučių, kol morkos taps minkštos. Išspauskite apelsino sultis ir sriubą sutrinkite…
Aštri sriuba Su aliejumi pakepinkite smulkintą svogūną ir česnaką, sudėkite faršą. Nuolat maišydami mėsą pakepinkite 5 minutes, sumažinkite karštį. Sudėkite pupeles, pomidorus, smulkintą papriką, prieskonius, supilkite…
Brokolių sriuba su mėlynojo pelėsio sūriu Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite puode, kol pagels. Sudėkite sviestą, smulkintą salierą, porą ir bulvę. Uždėkite dangtį ir patroškinkite 5 minutes. Sudėkite kietesnes brokolio dalis…
Trinta kukurūzų sriuba Puode išlydykite kokosų aliejų, pakepinkite smulkintus svogūnus ir paprikas. Suberkite druską, pipirus ir kepkite, kol daržovės suminkštės. Sudėkite kukurūzus ir kepkite apie 10 minučių. Supilkite kokosų pieną, citrinų sultis, suberkite tarkuotą citrinos žievelę ir viską sutrinkite maisto trintuvu. Supilstę į…