Šaltibarščiai Išvirti kiaušinius juos atvėsinti, supjaustyti agurkus,krapus,svogūnų laiškus kiaušnius. Visus ingridentus sudėti į dubenį sumaišyti ir valgyti, skanaus.
La šaltibarščių sriuba Pilame rūgpienį, pieną, sutarkuojame burokėlius, agurką supjaustom, virtus kiaušinius taip pat supjaustom, svogūnų laiškus ir krapus susmulkiname ir dedame į indą su rūgpienio ir…
Ružavieji šaltibarščiai Išsiverdame kiaušinius. Susipjaustome agurkus, krapus, svogūnų laiškus, kiaušinius dedame į dubenį. Sudedami burokėlius, supilame kefyrą, dedame druską, cukrų, pipirus ir actą. Viską gerai išmaišyti.…
Sriuba „Rožinė mūza” Supilti du pakelius kefyro, porą šaukštų grietinės, virtus, sutarkuotus burokėlius, pjaustytus agurkus, druskos pagal skonį. Viską išmaišyti. Ant viršaus įdėti pjaustytus virtus kiaušinius kartu su pjaustytais svogūnais ir krapais. Puikiai dera keptos orkaitėje bulvių skiltelės. Ir skanauti!