Daržovių pica su traškia žiedinių kopūstų plutele MAISTO SPALVOS GALI SUŽADINTI APETITĄ, O ŠIS PATIEKALAS TAI TIK ĮRODO. Paruošimo laikas: 45 min. / 2 porcijos Ingredientai: • 600 g žiedinių kopūstų• ½ a. š. druskos• 2 kiaušinių• 150 g tarkuoto „Gouda“sūrio• 1 v. š. alyvuogių aliejaus Pomidorų…
Duetas karštai dienai – lašišą derinkite su vaisiais Oro temperatūrai kaistant, norisi lengvesnio maisto, todėl kaštą dieną žuvis yra puikus pasirinkimas. O kad patiekalas būtų dar gaivesnis – žuvį, pavyzdžiui, lašišą, galima…
Originalios lašišos gaminimo technikos: nustebinkite svečius neįprastais sumuštiniais Sumuštinukai su sviestu, lašiša ir citrina – klasika tapęs užkandis, dažnai serviruojamas ir ant lietuvių vaišių stalo. Visgi, norint nustebinti artimuosius ar svečius –…
Fleksitarams draugiški receptai: nuo vegetariškos musakos iki vištienos apkepėlės Pastaruoju metu pasaulyje šalia vegetarinės ir veganinės mitybos vis labiau populiarėja fleksitarizmas – lankstusis vegetarizmas. Žmonės į savo valgiaraštį siekia įtraukti kuo daugiau augalinės kilmės maisto. Pavyzdžiui, vietoj tradicinio kiaulienos ar avienos plovo ruošia vegetarišką jo versiją, kotletus gamina iš…