Mėtinis jogurto padažas Mėtų lapelius šiek tiek susmulkinkite ir suberkite į dubenį. Jei lapeliai didesni, galima tiesiog juos suplėšyti. Česnako skiltelę sutrinkite arba smulkiai sukapokite ir sumaišykite su mėtų lapeliais dubenyje. Į mėtų ir česnako mišinį įmaišykite plonai nutarkuotą citrinos žievelę ir išspauskite…
Pavasario pyragas Įdarui porus susmulkinkite žiedais ir sudėkite į dubenį. Špinatus suplėšykite ir 30 sekundžių panardinkite į verdantį vandenį, kad suminkštėtų, ir nusunkite į kiaurasamtį. Tada…
Jautienos kepsnys su medaus ir garstyčių glazūra Visą jautienos gabalą dėkite į puodą. Ten pat dėkite ketvirčiais supjaustytą svogūną, laurų lapus, gvazdikėlius, garstyčių grūdelius, cukrų, druską, įpilkite acto. Užpilkite tiek vandens,…
Nekeptas bananinis pyragas su traškiu sūrių riestainėlių pagrindu Riestainėlius sutrupinkite iki smulkių trupinių. Supilkite į juos ištirpintą sviestą ir gerai sumaišykite. Gauta mase išklokite apvalią skardą. Dubenyje išplakite grietinėlę iki standžių putų. Kitame dubenyje sumaišykite šokoladinį riešutų sviestą su kreminiu sūriu. Į šią masę atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę.…