Uogų ir melionų ledai Elektriniu smulkintuvu sutrinkite meliono minkštimą, braškes ir agavų sirupą iki vientisos masės. Kiekvieną ledų formelę pripildykite uogų ir įpilkite melionų tyrės. Šaldykite pernakt kameroje.
Mėsainiai su jautiena ir mėlynuoju sūriu Maltą jautieną, garstyčias, trintas česnako skilteles, smulkiai kapotus svogūnų laiškus, kiaušinį, vandenį ir druską su pipirais labai gerai suminkykite. Įtrupinkite ten pat sūrį ir…
Bananų ledai Bananus supjaustykite riekelėmis, sudėkite į maišelius ir sušaldykite. Sušalusius į ledą bananus, pieną ir riešutų sviestą sudėkite į elektrinį smulkintuvą. Plakite, kol visi ingredientai…
Baltojo šokolado krembriulė Prancūzų virtuvės klasika – švelnus lyg aksomas grietinėlės kremas su traškia deginto cukraus plutele. Šį kartą klasikinį kremą pagardinkite baltuoju šokoladu, jis suteikia subtilaus pieniško saldumo. Grietinėlę, šokoladą bei vanilės ankštį kaitinkite, kol šokoladas ištirps. Palikite šiek tiek pravėsti. Išskobkite…