Baltojo šokolado krembriulė

- Prancūzų virtuvės klasika – švelnus lyg aksomas grietinėlės kremas su traškia deginto cukraus plutele. Šį kartą klasikinį kremą pagardinkite baltuoju šokoladu, jis suteikia subtilaus pieniško saldumo.
- Grietinėlę, šokoladą bei vanilės ankštį kaitinkite, kol šokoladas ištirps. Palikite šiek tiek pravėsti. Išskobkite vanilės ankštį ir grūdelius vėl sudėkite į grietinėlės ir šokolado masę.
- Kiaušinių trynius labai gerai išplakite su cukrumi. Įmaišykite grietinėlę su šokoladu.
- Masę supilstykite į kepimo indelius.
- Indelius statykite į kepimo indą, jį pripilkite verdančio vandens, kad apsemtų pusę indelių aukščio.
- Kepkite 15–20 min. iki 160 °С įkaitintoje orkaitėje. Tada atvėsinkite ir dėkite mažiausiai 4 valandoms į šaldytuvą.
- Pabarstykite kremo paviršių ruduoju cukrumi ir karamelizuokite virtuviniu karamelizatoriumi arba pakišę indelius po įkaitintu orkaitės griliu. Leiskite karamelei sustingti ir patiekite.