Burgundiška jautiena Troškintuve su sviestu pakepinkite smulkintus svogūnus ir šoninę. Išgriebkite kiaurasamčiu ir pasidėkite į šoną. Tame pat puode nustatę maksimalią kaitrą kelias minutes paskrudinkite mėsos gabaliukus. Suberkite stambokais griežinėliais pjaustytas morkas ir kepkite dar 5 min. Apskrudusią mėsą apibarstykite miltais, pakepinkite.…
Orkaitėje keptas jautienos antrekoto kepsnys Įkaitinkite orkaitę iki 210°C. Mėsoje peiliu padarykite mažas skylutes. Į jas sukaišiokite pasmulkintą česnako skiltelę. Mėsą aptepkite sviestu ir įdėkite į kepimo indą. Sudėkite…
Obuolių ir slyvų trupiniuotis Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis, iš slyvų išimkite kauliukus, supjaustykite ketvirčiais ir suberkite į sviestu išteptą kepimo indą, galite paskaninti cinamonu. Minkštą kambario temperatūros…
Minkštoji pica su tąsia sūrio plutele Kiaušinį gerai išplakite su druska, miltais ir pienu. Įmaišykite 50 g tarkuoto sūrio. 20 cm skersmens skardelę arba kepimo indą patepkite sviestu. Supilkite tešlą ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 30 min. Ištraukite skardą iš orkaitės, ant picos…