Marinara padažas Konservuotus pomidorus sukrėskite į dubenį ir pasmulkinkite trindami rankomis arba šakute (elektrinio trintuvo nenaudokite, nes padaže turi jaustis pomidorų gabaliukai). Į didelę ir gilią keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir suberkite pasmulkintas česnako skilteles. Kai česnakai paskleis aromatą, supilkite pomidorus ir…
Itališkas Salsa Verde padažas Petražoles, aliejų, kaparėlius, ančiuvius, actą, citrinos sultis, česnakus ir tarkuotą citrinos žievelę sudėkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Jei padažas jums…
Makaronų vamzdeliai, įdaryti rikota ir špinatais Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Į didelę keptuvę su šlakeliu aliejaus sukrėskite špinatus, įtarkuokite muskato, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Uždenkite ir lai špinatai suminkštėja. Išimkite…
Makaronų ir krevečių apkepas Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Makaronus išvirkite pagal nuorodas ant pakuotės. Jie turėtų būti dar šiek tiek kietoki, nepatižę. Juos nukoškite ir perliekite šaltu vandeniu, kad sustabdytumėte virimo procesą. Keptuvėje ištirpinkite maždaug šaukštą sviesto ir jame apkepinkite pasmulkintas česnako skilteles,…