
Užsukę į mūsų kulinarijos skyrių niekada neliksite alkani – plataus asortimento dėka tikrai rasime ką pasiūlyti net patiems išrankiausiems. Patiekalų kategorijos yra kelios – tradicinės virtuvės valgiai, populiariausi pasaulio šalių kulinariniai šedevrai ir gardžios naujienos kas mėnesį, nevartojantiems mėsos. Kiekvieną sezoną savo meniu papildome suteikdami pirkėjams galimybę paįvairinti racioną. Centralizuota gamyba leidžia išlaikyti vienodai aukštus standartus visose IKI parduotuvėse. Kokybė itin svarbus aspektas mūsų gamyboje, todėl atsisakėme narvuose laikomų vištų kiaušinių, ir vištienos augintos su antibiotikais (išskyrus keptus viščiukų broilerių gaminius). Siekdami didesnio saugumo neprekiaujame paskutinės dienos galiojimo gaminiais (jei jų galiojimas daugiau nei 4 dienos). Pirkėjų patogumui sukūrėme platų šeimyninių pakuočių asortimentą, todėl dabar lengva įsigyti optimalų kiekį maisto bet kurio dydžio šeimai.

Mylime savo klientus už lojalumą, bet itin vertiname ir jų reiklumą. Tai skatina mus dirbti atsakingai, kūrybiškai ir produktyviai. Kadangi mūsų duonos gaminiai labai populiarūs, duoną ir bandeles kepame mažiausiai tris kartus per dieną, kad karštų ir šviežių gaminių užtektų visiems. Verta pažymėti, kad IKI kepyklinėse parduotuvėse duonos produktai gaminami rankomis, iš lietuviškų miltų ir kiaušinių, pasitelkiant prancūzišką technologiją. Mūsų šalis visada garsėjo skalsia, kvapnia duona ir gardžiais kepiniais, todėl puoselėti šį gerą vardą svarbi ir maloni mūsų pareiga.

Mes įsitikinę – gražiausios gyvenimo akimirkos turi būti ir skanios. Geras tortas – jau pusė šventės, todėl jaučiame ypatingą atsakomybę ruošdami desertus, nes gaminame juos nuoširdžiai, lyg sau. Kurdami rafinuotus tortus, kvapnius pyragus, burnoje tirpstančius pyragaičius, žaismingas tartaletes, ragelius ir paprasčiausias bandeles, įkvėpimo mūsų meistrai semiasi iš subtiliosios prancūzų konditerijos. Todėl didelis dėmesys skiriamas ingredientams, gamindami naudojame tik šviežią grietinę ar grietinėlę, tikrų vaisių bei uogų tyres, atsisakome dirbtinių saldiklių, kepiniai gardinami prieskoniais, sirupais, žele bei sėklomis, biskvitus kepame tradiciškai – iš miltų, cukraus, kiaušinių ir kepimo miltelių. Žinoma, nepamirštame ir smaližių, kurie vengia gyvulinės kilmės produktų arba mėgsta lengvesnius desertus, šiems pirkėjams visada turime gardžių pasiūlymų tinkamų jų mitybos planui.