Vištos kulšelės ant grilio

Recipe

Jums reikės:

4 vištienos kulšelių

4 šaukštų aliejaus

1 arbatinio šaukštelio rūkytos paprikos miltelių

1 arbatinio šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių

1 arbatinio šaukštelio česnako miltelių

1 arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių

1 arbatinio šaukštelis aitriųjų paprikų miltelių

1 arbatinio šaukštelio rudojo cukraus

Druskos, pipirų

Gaminimas:

Aliejų sumaišykite su prieskoniais, cukrumi, druska ir pipirais. Vištienos kulšeles kruopščiai įtrinkite marinatu. Palaikykite šaldytuve 2 valandas arba geriausia per naktį. Tuomet ant karštų grotelių odos puse dėkite kulšeles. Kepkite apie 10 minučių, tada apverskite ir kepkite ant kitos pusės  dar 10 minučių. Patiekite su grilintomis daržovėmis arba mėgstamu garnyru.