-
Kruopščiai nuskuskite išskrostos žuvies žvynus. Nupjaukite pelekus. Nuplaukite žuvį po tekančiu vandeniu, nusausinkite.
-
Švarią žuvį dėkite į garų puodą ir virkite garuose apie 9 minutes.
-
Garuose paruoštą žuvį atsargiai paguldykite į serviravimo lėkštę, ant jos užberkite pusę nurodyto kiekio plonai pjaustyto imbiero, taip pat plonai pjaustytas žaliąsias laiškinių svogūnų dalis ir kalendras.
-
Keptuvėje įkaitinkite porą šaukštų aliejaus ir suberkite likusius imbierus. Kai imbieras šiek tiek parusvės, supilkite vandenį, suberkite druską ir cukrų, įpilkite sojų padažo, pagardinkite pipirais. Leiskite šiam padažui užvirti.
-
Kai padažas užvirs, supilkite likusį aliejų ir suberkite baltąsias smulkiai supjaustytas laiškinių svogūnų dalis. Leiskite padažui dar kartą užvirti.
-
Karštą padažą užpilkite ant žuvies ir patiekite.