-
Žuvį išskroskite, nuplaukite ir supjaustykite pjausniais. Pjausnius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
-
Dideliame troškintuve arba gilesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apskrudinkite žuvies pjausnius iš visų pusių. Išimkite, atidėkite.
-
Į keptuvę suberkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, smulkiai sukapotą aitriąją papriką ir česnako skilteles.
-
Po keleto minučių sudėkite gana smulkiai supjaustytus pomidorus, lauro lapelius, čiobrelius, imbierą. Pakaitinkite apie 5 minutes. Jei pomidorai labai sutirštėjo, įpilkite 100 ml vandens.
-
Sudėkite plonais žiedeliais supjaustytą papriką ir apkeptus žuvies pjausnius.
-
Troškinkite apie 10 minučių, jei troškinys labai tirštėja, vėl šliūkštelkite vandens arba daržovių sultinio. Pasūdykite, pagardinkite pipirais.
-
Troškinį patiekite su šviežių kalendrų lapeliais ir mėgstamu garnyru.