- Neleisdami užvirti pašildykite pieną.
- Keletą šaukštų dar šilto pieno įpilkite į dubenį ir sumaišykite su mielėmis, cukrumi bei žiupsneliu druskos. Palikite šiltai, kad mielės pakiltų.
- Po 10–15 minučių į dubenį su mielėmis suberkite išsijotus miltus ir supilkite likusį pieną.
- Ištirpinkite sviestą, išplakite kiaušinių baltymus ir atskirai išsukite trynius.
- Nuplikykite ir miltuose apvoliokite razinas.
- Visus šiuos produktus įmaišykite į tešlą ir palikite ją 30 minučių pastovėti.
- Kepkite aukštoje molinėje puodynėje ar kepimo formoje – ištepkite ją sviestu, supilkite tešlą ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
- Po valandos jau galėsite barstyti cukraus pudra ir skanauti.