Supjaustome svogūnus, paprikas ir rūkytą šoninę gabaliukais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame svogūnus, papriką ir rūkytą šoninę ir kepame, kol lengvai paskrunda.
Dubenyje išplakame 3 kiaušinius ir jį pilame į keptuvę ant apkeptų daržovių bei rūkytos šoninės. Tolygiai ant viršaus užberiame smulkintos kalendros ir saują tarkuoto sūrio, viską užklojame tortilija ir ją prispaudžiame. Kepame apie 4 min. Tada omletą apverčiame ant keptuvės dangčio ir atgal nuleidžiame į keptuvę. Lenkiame tortiliją per pusę ir apkepame abi puses po 1 min. Pateikimui supjaustome tortilijos omletą į keturias dalis.
Salotms supjaustome avokadą, svogūnų laiškus, vyšninius pomidorus. Į dubenį dedame supjaustytus ingredientus, kukurūzus ir užpilame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis bei pagardiname medumi. Pagal skonį įberiame druskos, pipirų ir kalendros.