Tikras itališkas tiramisas

  1. Kiaušinių trynius ir cukrų plakite tol, kol masė taps tąsi ir balkšva. 
  2. Įmaišykite maskarponės sūrį ir standžiai išplaktus kiaušinių baltymus – gausite tirštą kremą. 
  3. Espreso kavą sumaišykite su brendžiu, po vieną merkite į mišinį sausainius ir dėkite į indą, kol padengsite visą jo dugną. 
  4. Sukrėskite paruoštą kremą ant sausainių ir paskirstykite vienodo storio sluoksniu, paviršių pabarstykite kakava ir tarkuotu šokoladu. 
  5. Ant viršaus dėkite antrąjį sausainių sluoksnį, dar kremo ir vėl gausiai užbarstykite kakavos bei šokolado mišiniu. 
  6. Bent 6 valandas palaikykite desertą šaldytuve, o tada… Pajuskite visos Italijos skonį!