Apsipirkite saugiai. Mažiausi srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Taip pat visomis darbo valandomis sekmadieniais. Daugiau

Šventinis mėsos keksas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Keptuvėje su aliejumi pakepinkite smulkiai sukapotą svogūną bei česnaką. Pailgą skardelę išklokite šoninės juostelėmis.
  2. Į dubenį berkite džiūvėsėlius, užpilkite pienu, leiskite išbrinkti. Sudėkite visus likusius ingredientus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais. Viską gerai suminkykite.
  3. Sukrėskite mėsos masę į skardą, gerai suspauskite ir užlenkite šoninės juosteles. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 40–45 min.
  4. Ištraukite skardą iš orkaitės ir atsargiai išverskite į plokščią skardą, išklotą kepimo popieriumi. Pašaukite dar 5–10 min. į orkaitę, kad apskrustų.