Bulves sutarkuokite vidutinio stambumo trintuve, rankomis išspauskite sultis. Tarkius su sviestu dėkite į mikrobangų krosnelę 5 min., kol sviestas ištirps ir bulvės jį sugers. Palikite atvėsti.
Triušieną marinuokite su druska, pipirais, alyvuogių aliejumi, „Vegeta Natur“ prieskoniais ir citrinos sultimis. Palikite 15 min.
Keptuvėje gerai įkaitinkite gausiai rapsų arba saulėgrąžų aliejaus. Suformuokite 2 didelius arba 4 mažesnius plokščius blynus ir kepkite po 7-8 min. iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Išimkite ir dėkite ant popierinio rankšluosčio.
Toje pačioje keptuvėje iškepkite triušienos išpjovas, kol gražiai apskrus.
Padažui sumaišykite grietinę, kapotus svogūnų laiškus, trintą česnaką, paskaninkite druska ir pipirais.
Salotoms susmulkinkite ingredientus, sumaišykite su alyvuogių aliejumi, kapotu česnaku, druska, pipirais ir citrinos sultimis. Papuoškite krapais.