Išklokite 24 cm skersmens skardos dugną kepimo popieriumi, kepimo popieriaus juosta taip pat apjuoskite ir skardos šonus.
Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su į trupinius sugrūstais sausainiais.
Suberkite į skardą, gerai suspauskite.
Pašaukite 10 minučių į orkaitę, ištraukite ir leiskite atvėsti.
Atitirpusias vyšnias kartu su visu išsiskyrusiu skysčiu pilkite į keptuvę, ten pat įpilkite vieno mandarino sultis ir įberkite 150 g cukraus.
Kaitinkite apie 20 minučių arba kol skystis sutirštės ir virs tirštu sirupu.
Leiskite atvėsti.
Į du atskirus dubenis atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Į trynius suberkite likusius 200 g cukraus ir plakite apie 5–7 minutes.
Baltymus išplakite iki standžių putų.Trečiame dubenyje suplakite kreminį grietinėlės sūrį, grietinėlę, vanilės ekstraktą iki vientisos konsistencijos.
Išplaktus trynius sukrėskite į sūrio masę, išmaišykite. Ten pat sukrėskite ir išplaktus baltymus – atsargiai viską sumaišykite. Gautą masę paskirstykite ant torto pagrindo. Supilkite vyšnias su sirupu, taip pat tolygiai paskirstykite.
Formą su tortu dėkite į šaldymo kamerą. Būtų gerai ten tortą palikti per naktį.
Glajui ištirpinkite šokoladą dubenyje virš verdančio vandens, sudėkite sviestą ir įpilkite grietinėlės.
Tortą išimkite iš formos, dėkite į serviravimo indą.
Atsargiai pilkite atvėsusį šokoladą ant torto viršaus. Apibarstykite šokolado drožlėmis ir cukraus pudroje bei cukruje apvoliotomis spanguolėmis.