-
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Į išplaktus trynius įtarkuokite sūrio ir gerai sumaišykite.
-
Spagečius išvirkite pasūdytame vandenyje. Nepervirkite, jie turi būti standūs.
-
Į keptuvę įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus. Suberkite kubeliais pjaustytą šoninę, ten pat įmeskite ir česnako skiltelę. Kai šoninė paskrus, česnako skiltelę išimkite.
-
Iš puodo, kuriame virė spagečiai, pasisemkite puodelį nuoviro. Atidėkite į šalį, o spagečius nukoškite ir gerai nuvarvinkite.
-
Spagečius sukrėskite į keptuvę su šonine. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Šliūkštelėkite šiek tiek atidėto nuoviro į kiaušinių plakinį, gerai sumaišykite ir pilkite į keptuvę su makaronais. Keptuvės turinys neturi būti per karštas, kad kiaušinių nesutrauktų. Maišykite, jei reikia, įpilkite dar nuoviro. Makaronų padažas turi būti glotnus ir kreminis.
-
Patiekite su tarkuotu parmezanu.