-
Šokoladą ištirpinkite dubenyje virš verdančio vandens.Neleiskite dubeniui liestis su vandeniu. Maišykite, kol šokoladas visiškai ištirps. Leiskite jam atvėsti.
-
Kiaušinius su cukrumi plakite elektriniu plaktuvu apie5 minutes, arba kol masė taps žvilgi ir puri. Pilkite ją į ištirpintą šokoladą, ten pat suberkite ir kakavos miltelius.
-
Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę (būkite atsargūs, neperplakite). Kai grietinėlė virs puriomis putomis, atsargiai ją įmaišykite į šokoladinę masę. Šiek tiek plaktos grietinėlės pasilikite desertui papuošti.
-
Putėsius sudėkite į taures ir valandai palikite šaldytuve. Iš šaldytuvo išimkite likus 15 min. iki patiekimo, papuoškite desertą plakta grietinėle, šviežiomis uogomis ar mini zefyrais.