Apsipirkite saugiai. Mažiausi srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Taip pat visomis darbo valandomis sekmadieniais. Daugiau

Saliamio traškučiai su garstyčių padažu

  1. Garstyčių padažui sumaišykite grietinę, majonezą, Dižono garstyčias ir garstyčių sėklas. Indelį uždenkite maistine plėvele ir dviem valandoms dėkite į šaldytuvą.
  2. Orkaitę įkaitinkite iki 190 ºC.
  3. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite dešros riekeles vienu sluoksniu.
  4. Kepkite apie 15 min. arba kol dešra apskrus. Atvėsinkite.
  5. Patiekite su padažu.