Prancūziškas batonas, įdarytas Nicos salotomis

Recipe
  1. Kietai išvirkite kiaušinius, nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais.
  2. Kol verda kiaušiniai, ingredientus užpilui sumaišykite su šiek tiek druskos ir aliejumi nuo tuno.
  3. Prancūzišką batoną įpjaukite per visą ilgį, tačiau neperpjaukite iki galo, kad atsiverstų tarsi knyga.
  4. Dalį duonos iš viršutinės dalies išplėškite pirštais, kad būtų daugiau vietos įdarui. Apatinę dalį padengkite česnakiniu užpilu.
  5. Tuną sumaišykite su majonezu ir užtepkite ant duonos. Tada sudėkite pomidorus, bazilikus, alyvuoges, kiaušinius ir ančiuvius.
  6. Prancūzišką batoną tvirtai suvyniokite į kepimo popierių ar maistinę plėvelę ir palikite šaltoje vietoje per naktį.
  7. Supjaustykite riekelėmis arba padalinkite į keturias dalis.