Po dienos darbų atsigaivini skubu!


Author Karina
Time 11
Recipe

Skaniausių šaltibarščių receptą žinome kiekvienas, bet kiekvienam jis – skirtingas. Su kiaušiniais ar be? Ar reikia ridikėlių? O ar įdėti grietinės? Gal mineralinio? IKI 2025 m. gegužę kvietė pasidalinti savo skaniausiu šaltibarščių receptu ir drauge sukurti skaitmeninę šaltibarščių receptų knygą „ŠaltibarštIKI enciklopedija“.

Ingridientai

Kefyras - 1l

Burokėliai - 0,5l, naminiai konservuoti

Agurkai - 1 vnt.

Marinuoti agurkėliai - 2 vnt. mažų

Svogūnų laiškai

Kiaušiniai - 3 vnt.

Citrina

Druska

Gaminimo eiga

Kefyrą supilame į indą. Suberiame konservuotus burokėlius.
Šviežią agurką pjauname pusiau. Pusę tarkuojame o pusę pjaustome plonais kubeliais.
Mažus raugintus agurkėlius sutarkuojame plonai.
Svogūnų laiškus ir krapus supjaustome.
Viską išmaišome. Kiaušinį pjauname pusiau ir gardiname šaltibarščius!
Skanaus!