Pasta su gorgonzola pelėsiniu sūriu, kriaušėm ir citrina


Author Julija
Recipe

Ingridientai

Spagečiai - 360 gramų

Kriaušės - 2 vnt.

Alyvuogių aliejus - kepimui

Gorgonzola pelėsinis sūris - 150 gramų

Rozmarinai - sauja

Citrinos žievelė - 1 vnt.

Citrinos sultys - šlakelis

Kietasis sūris

Gaminimo eiga

Kriaušes supjaustyti, išimti sėklas ir kotelius. Jas apkepti didelėje keptuvėje įdėjus ir rozmarino lapelius. Sudėti gorgonzolą ir įmaišyti nutarkuotą citrinos žievelę, įspausti šiek tiek citrinos sulčių. Kol padažas troškinasi, pagal instrukciją ant pakelio išvirti makaronus (svarbu jų nepervirti). Išvirtus makaronus sumaišyti su padažu. Dėti į lėkštes ir pabarstyti plonu sluoksniu sūrio.