Tai – puikus garnyras prie mėsos arba ingredientas salotoms.
Gaminimo trukmė – 50 minučių
4 porcijos
Jums reikės:
- 0,5 kg moliūgų (be žievės), pjaustytų kubeliais
- 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
- Druskos ir pipirų (pagal skonį)
- 1 valg. š. itališkų prieskonių mišinio
- 0,5 valg. š. trintų česnakų
- 1 valg. š. smulkiai pjaustytų petražolių
Gaminimas:
- Moliūgų kubelius sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
- Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite druska, pipirais ir prieskoniais.
- Dėkite skardą į orkaitę ir kepkite 20 minučių 200 °C temperatūroje.
- Pridėkite česnakų ir kepkite dar 15–20 minučių.
- Ant moliūgų užbarstykite petražolių ir patiekite juos šiltus.