Netradiciniai šaltibarščiai


Author Danutė
Time 58
Recipe

Skaniausių šaltibarščių receptą žinome kiekvienas, bet kiekvienam jis – skirtingas. Su kiaušiniais ar be? Ar reikia ridikėlių? O ar įdėti grietinės? Gal mineralinio? IKI 2025 m. gegužę kvietė pasidalinti savo skaniausiu šaltibarščių receptu ir drauge sukurti skaitmeninę šaltibarščių receptų knygą „ŠaltibarštIKI enciklopedija“.

Ingridientai

Kefyras - 1 l šalto

Pomidorų sultys - 1 l (jei naminės - 0,7l)

Kiaušiniai - 1 vnt.

Agurkai - 1 vnt.

Krapai - pagal skonį

Svogūnų laiškai - pagal skonį

Gaminimo eiga

Kefyrą sumaišyti su sultimis, kiaušinį, agurką, krapus ir svogūno laiškus susmulkinam, sudedam į kefyrą su sultimis. Jei reikia, pasūdykite. Patiekite su karštomis bulvėmis.