Makaronai su mėsos kukuliais


Author Dainius
Recipe

Ingridientai

Malta jautiena - 200 g

Malta kiauliena - 200 g

Linguine spagečiai - 1 pakelis

Druska

Pipirai

Pomidorų pasta

Kietasis sūris

Padažui:
Pomidorų padažas - 1 indelis

Česnakas - 3 skiltelės

Svogūnas - ½ vnt.

Gaminimo eiga

Sumaišyti abiejų rūšių faršą, formuoti kamuoliukus ir juos iškepti.

Įkaitintame alyvuogių aliejuje pakepinti smulkintą česnaką ir svogūną, supilti pomidorų padažą. Kaitinti, kol užvirs ir tada sudėti mėsos kukuliukus.

Išsivirti linguine spagečius pagal instrukciją ant pakelio.

Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, sudėti spagečius, užpilti padažą su mėsos kukuliukais.

Ant viršaus pagal skonį uždėti pomidorų pastos, užtarkuoti kietojo sūrio.