Vištienos petelius gerai nusausinti popieriniu rankšluosčiu, apibarstyti kepimo milteliais ir druska. Viską gerai išmaišyti.
Sparnelius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą (tarp sparnelių turi likti dideli tarpai) ir pašauti į iki 200 C įkaitintą orkaitę. Kepti maždaug 25 min ir tada pakelti temperatūrą iki 250 C. Dar kepti apie 20 min, kol odelė gražiai paskrus.
Kol vištiena kepa, nedideliame prikaistuvyje ištirpinti sviestą, supilti Srirachą ir kitus ingredientus. Viską kaitinti ant mažos ugnies nuolat maišant, kol padažas sutirštėja.
Padažui šakute sutrupinti pelėsinį sūrį ir sumaišyti jį su grietine. Jei norisi gaivesnio padažo, įmaišyti kefyro. Taip pat galima įspausti šiek tiek citrinos.
Iškepusią vištą dubenyje sumaišyti su padažu. Dėti į lėkštę. Patiekti su pelėsiniu padažu ir daržovių lazdelėmis.